Mustang trouble - Mustang Boards


5.0L Tech There's no replacement for displacement.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-26-2012, 03:03 AM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default Mustang trouble

I'm having trouble with my '95 Mustang GT it will start and run for about 20 seconds then shut off. The problems started after the Jet Chip melted in the original computer. Had the coil, alternator and I.C.M. tested, turns out they are fine. Spark plug wires, spark plugs, and distributor have been replaced, and it was burning out I.C.M.'s.
Anyone have an idea what the culprit could be?

Has a BBK cold air intake with the standard MAF sensor, could that be causing the engine to run too lean?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2014, 07:49 PM
Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 34
Default

Never heard of such a problem before. This is strange.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble coming to your 2006 Mustang rivrragr gt General Tech Forum 5 12-23-2006 01:24 AM
Non mustang car electrical trouble Jack The Ripper General Tech Forum 12 09-06-2006 08:26 PM
Please Read Need To Know Trouble Codes brett03gt General Tech Forum 1 09-30-2005 04:02 PM
Trouble!!!! mustang13 General Tech Forum 3 03-25-2005 06:07 PM
96 PI Head swap. (haveing trouble) Bassani Modular 4.6L Tech 9 01-22-2005 08:29 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 11:15 AM.